Je groeiende buik,

en een mooie herinnering voor later!

Bellycasting

Van deze bijzondere periode wil je uiteraard zoveel mogelijk kunnen herinneren. Hoe leuk is het dan om een afdruk van je buik te laten maken? Je buik groeit en groeit door het kindje wat je draagt. Elke zwangerschap zal weer anders zijn. Daarom is het juist zo mooi om dit moment te laten vangen in een mooi kunstwerk. Over een aantal jaar weet je gewoonweg niet meer precies hoe groot je buik was. En op een foto is toch altijd anders dan een echte 3-dimensionale afdruk.


Een realistische afdruk van jouw groeiende buik!


Bellycasting vs Gipsbuiken
Met een bellycasting kies je voor een zeer realistische afdruk, waarbij elk detail zichtbaar is. Het is een totaal andere manier van werken dan bijvoorbeeld een gipsbuik maken. Bij een bellycasting zie je elk detail. Bij een gipsbuik niet. Daarom zijn gipsbuiken meer geschikt voor bijvoorbeeld als je een kanten afwerking wil of een mozaiek. Dat is namelijk goedkoper dan een bellycasting maken en er vervolgens iets overheen te zetten waarbij je juist dat realistische van je huid, navel etc. wegwerkt.

Even poosje staan
Een bellycasting is niet in een paar seconden klaar. Wij zorgen ervoor dat je in een gemakkelijke houding kunt staan. Tijdens de casting kun je je billen een beetje laten rusten als je niet zo lang kunt staan. We houden je goed in de gaten en werken zo snel mogelijk, zodat je niet langer dan noodzakelijk hoeft inspanning te leveren. Want dat doe je uiteindelijk al door zwanger te zijn. Wij kunnen je alleen meegeven dat het echt de moeite waard is.

Je kunt kiezen om alleen je buik te laten lifecasten, maar wat denk je van een mooie assymetrisch kunstwerk, waarbij 1 schouder is meegenomen, de borsten en een stukje hals? Wil jij samen met je partner een lifecast laten maken, dan kun je lekker tegen hem of haar aanleunen. Samen kijken we naar een mooie oplossing die jou aanspreekt.

Tijdens het maken van de mal kunt u gewoon ademhalen en praten. Deze kleine bewegingen hebben geen effect op de mal. Zodra de mal uitgehard is kunnen we hem verwijderen. Hierna kunt u zichzelf opfrissen. Wanneer de mal gemaakt is bent u vrij om te gaan. Ik zal dan de mal preppen zodat hij gegoten kan worden.Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Lifecasting Atelier Nederland | Webdesign by www.saskiacreations.nl