Omarm jezelf

Jij bent mooi zoals je bent!

Borstbeelden & Torso's

Jouw lichaam mag gezien worden, met al zijn mooie aspecten maar ook met al zijn imperfecties. Want weet je? geen enkel lichaam is perfect. Juist die imperfecties maken het lichaam bijzonder en speciaal. Het verteld een verhaal over jouw leven, hoe je bent gekomen waar je nu bent.

Een borstbeeld laten maken is ontzettend leuk. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om een beeld te willen maken van een deel van hun lichaam. Misschien speel je al wat langer met het idee, ben je trots op jouw vormen of wat je bereikt hebt. Bodycasting is ook een erg leuk kado om te geven. Je kunt ook samen een duo-beeld maken, waarbij jullie lichamen in elkaar verstrengeld worden gecast. Iedere bodycasting is een creatief proces, waarbij we meedenken over de compositie en uitwerking van het beeld. Op deze manier is jouw beeld niet zomaar een afdruk, nee het is een waar kunstobject!

Bodycasting kan ook helend werken, om bijvoorbeeld een nare periode in je leven een plek te geven. Misschien heb jij een litteken opgelopen. Psychisch of lichamelijk. Wees ook dan trots op je lichaam.

Krachtsporters
Veel krachtsporters zijn ontzettend trots op wat ze met hun lichaam bereikt hebben. De opbouw van spieren vergt veel discipline. Terecht als je dit resultaat dan wil vereeuwigen in een uniek beeld. We bespreken vooraf wat de mogelijkheden zijn. Welke houding jij mooi vindt en goed vol kunt houden.


Borstamputatie

Bodycasting bij borstamputatie

1 op de 7 vrouwen krijgt te maken met borstkanker. Het is voor veel vrouwen een rollercoaster van emoties en afspraken en onderzoeken. 1 op de 3 vrouwen ondergaat zelfs een borstamputatie. Lifecasting maakt het mogelijk om van jouw borsten een afdruk te maken.
Van zowel vóór als ná mastectomie kan er een afdruk gemaakt worden. Dit is ieders eigen persoonlijke beslissing. Bodycasting kan helpen bij de verwerking van deze zware periode.


Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Lifecasting Atelier Nederland | Webdesign by www.saskiacreations.nl