Vragen? Neem gerust

contact met ons op!

Lifecasting Atelier Saskia Creations

Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland

Voor meer informatie of afspraken kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens.

Openingstijden:

Ma t/m Zo van 8:00-22:00
Voor spoedgevallen kunt u het beste whatsapp gebruiken of telefonisch contact opnemen.

Adres:

Heideveldsweg 5
8339SN Marijenkampen

Contact Info:

06 8200 93 84
lifecastingoverijssel@outlook.comLifecasting overijssel maakt handbeelden en diverse soorten lichaamsafdrukken. Op geheel proffesionele wijze wordt er een 3D afdruk gemaakt van uw dierbare momenten van het leven. Deze worden omgezet in een super realistisch beeld. Wij werken met hoogwaardig materiaal zoals acrylhars en gietsteen. Een gipsafdruk van uw buik is ook mogelijk. Vervolgens kun je een gipsbuik versiering laten maken d.m.v. een schildering, een kanten afwerking, bloemen etc.
Wil je een realistische afdruk van jouw buik? dan kun je een bellycasting reserveren. Deze wordt in ons exclusieve duurzaame acrylhars gegoten. Kies voor een bronzen afwerking of andere metaal-looks, of ga voor ieder andere kleur die je maar wenst. Alles is mogelijk!

Babyvoetjes
In een ontspannen sfeer, laat je de voetjes en/of handjes gieten van jouw baby'tje. Een bronzen beeld van jullie kleine ukkepuk is de mooiste herinnering die je maar kunt wensen.
Een groei casting is ook mogelijk. Hierbij laat je om elke bepaalde tijd een afdruk maken. Zo zie je je kindje groeien en veranderen. Ook leuk om als cadeau te geven!

Werkgebied
Ons werkgebied zit door heel Nederland. Of het nu om lifecastiong in Wijhe, lifecastiong in Olst, lifecastiong in Zwolle, lifecastiong in Hardenberg of lifecastiong in Heerneveen, lifecastiong in Buitenpost, Bodycasting in Burgum gaat of een bodycasting in Den Bosch of lifecastiong in Almere, wij kunnen met onze bus ter plekke een mal maken en omdat het materiaal binnen een uur gegoten moet worden doen we dit vanuit onze bus.
Wilt u een casting op locatie? Let wel op de reiskosten. Helaas ontkomen wij er niet aan om op dit moment onze reiskosten te verhogen gezien de situatie met de huidige brandstofprijzen. Wij hopen hierbij op uw begrip.


Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Lifecasting Atelier Nederland | Webdesign by www.saskiacreations.nl