Your footprint,

for always in our heart!

Dier in Beeld

3D beeld van uw huisdier laten maken?! .....klik HIER!


U heeft een band met uw huisdier en wanneer uw lieverd ineens er niet meer is of ziek wordt dan is dat een ingrijpende gebeurtenis. Een foto van uw dier, een halsbandje of wat dan ook heeft ineens zoveel meer betekenis. Hoe mooi zou het dan zijn als u een herinnering heeft aan uw huisdier d.m.v. een pootafdrukje?
Een mooie realistische 3D afdruk kan samen met uw hand(en) of enkel het pootje.Voorbereiding bij een hond
Uw hond heeft natuurlijk geen idee wat hem te wachten staat, dus voor sommige honden kan het verstandig zijn thuis alvast een aantal keer te oefenen. Dit kan door de hond aan te wennen zijn poot in een bakje of emmertje te houden zonder de bodem te raken. Beloon hem en ga niet te snel maar bouw het op. Van 30 sec. naar 5 minuutjes in een emmertje. Eerst leeg en daarna met wat lauw water.
Voor een rechtop staand beeld is het de bedoeling dat uw hond ongeveer 5 minuten zijn of haar pootje stil houd in een rond emmertje van ongeveer 1 liter tot 2 liter (afhankelijk van de grootte van de hond en of u uw handen er bij wilt). Wanneer u een beeld wilt waarbij u uw hand laat rusten met het pootje in uw hand, dan kan de hond gewoon rustig liggen.

Voorbereiding bij een kat
Een kat is iets lastiger. Zoals we weten zijn de meeste katten niet dol op water en nu is dat met dit vloeibare materiaal niet veel anders. Een rustige kat zal het niet zo moeilijk vinden. Maar een kat is geen hond, die je op commando kan laten zitten of liggen. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk, want er zijn ook serieus circusartiesten bij die kunstjes kunnen van aporteren tot aan pootjes geven.
Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Lifecasting Atelier Nederland | Webdesign by www.saskiacreations.nl