Je zwangerschap,

verdient een mooie afdruk!

Gipsbuiken

Je zwangerschap is een bijzondere tijd. Misschien ben je al druk met kleertjes zoeken, babykamertje inrichten en andere noodzakelijke voorbereidingen. Naast deze zaken is het natuurlijke ook leuk om herinneringen te maken voor later. Een gipsbuik is dan ontzettend mooi om te laten maken.

Wanneer?
Het mooiste is de periode waarin je buik natuurlijk het grootst is, maar niet te vlak voor de uitgerekende datum. Dus dan zit je ongeveer tussen de 30 en 35 weken.

Versiering
Natuurlijk is een kale gipsbuik, met enkel gipsverband, niet interessant om naar te kijken. Het mag best een pronkstuk worden toch? Laat hem dan pimpen in de stijl van het geboortekaartje, jullie kinderkamertje of op welke wijze dan ook.
Ik denk graag met je mee, zodat jouw gipsbuik een mooi stylish exemplaar wordt, die je ook leuk op kan hangen of neer zetten.
Bellycasting!

een realistische afdruk van uw buik.....

Wil je liever een hyper-realistische afdruk van jou buik? Dan is bellycasting meer wat voor jou!

Een bellycasting geeft namelijk precies weer, hoe jou buik eruit zag. Met zijn moedervlekjes, huidlijntjes etc. Het mooie van een bellycasting is dat je ook je partners handen of die van jezelf mee kan nemen in de afdruk. Hierdoor geeft het een echte realistische kopie van je buik.

Wil je de naam en/of geboortedatum er op of iets anders dan kan dat ook. De buik kan op elke gewenste manier afgewerkt worden, zoals brons, of zelfs mat-, semi- en hoogglans kleuren.

Meer informatie

Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Lifecasting Atelier Nederland | Webdesign by www.saskiacreations.nl