Mooie herinneringen,

Vastgelegd in een uniek beeld!

Handbeelden

Lifecasting of bodycasting is het proces waarbij je een zeer gedetailleerde realistische afdruk maakt van een hand of ander lichaamsdeel. Het is een mooie manier om een tastbare herinnering te creëren samen met je partner, vriend, zus of familielid. Maar zeker ook geschikt voor het maken van bijvoorbeeld een pootafdruk van je huisdier.

Het maken van een beeld is een bijzonder proces en vergt veel geduld en precisie. Zo werken we soms wel 3 tot 6 weken aan een beeld om deze perfect af te werken en retoucheren indien nodig.
Er zijn verschillende keuzes die je kunt maken qua positie van de handen, geef dit duidelijk aan bij uw afspraak, want de kosten voor een staand beeld is verschilend dan die van een handenkrans of horizontaal beeld.

Unieke 360° handenkransen
Het enige lifecastingatelier in Nederland, waarbij je een handenkrans of stapeling met meer dan 2 handen volledig 3-dimensionaal kunt laten maken. Dit betekent dat er geen platte kanten aan een handenkrans of een stapeling van handen zal zitten. Alle handen, dus ook de onderste hand zullen in detail uit de mal komen.
Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Lifecasting Atelier Nederland | Webdesign by www.saskiacreations.nl