Let's face it

Laat jij je gezicht casten?

Headcasting

Je hoofd laten casten, dat is niet iets wat iedereen zomaar bedenkt. Misschien heb je een speciale reden waarom je een beeld van je eigen gezicht wil, of van je partner of familie. Welke reden het ook is, een bijzondere ervaring zal het sowieso zijn.

Naast het maken van een mooie realistisch beeld van het gezicht, kunt u ook een borstbeeld laten maken van de hals tot net boven de borst. Dit kan een volledig 4D borstbeeld zijn of alleen de voorzijde.

De minimale leeftijd is gemiddeld 12 jaar oud. De ogen moeten dicht gehouden worden, want het materiaal is niet geschikt om in je ogen te smeren. Uiteraard is het verder volkomen veilig op de huid te gebruiken. Het is afhankelijk van wat u precies wil laten afdrukken, hoe lang het duurt. Een heel gezicht met een stuk nek neemt meer tijd dan enkel een deel van de wang en mond.

Uw neusgaten blijven vrij. Hier zorgen wij voor. Een collega zal continue op uw neus letten en materiaal weghalen wanneer het er lang lekt. We spreken vooraf signalen af zodat u kunt aangeven en antwoorden met een duim omhoog of omlaag of het goed gaat.Reserveer een afspraak!

Vraag vrijblijfend informatie aan of reserveer een afspraak. Wij helpen u graag!

© Lifecasting Atelier Nederland | Webdesign by www.saskiacreations.nl